Goat it?

Een smeuïg licht verteerbaar vitamine-A hapje dat klaar is in 2 min? Iets met geitenkaas! 😀

crottin_chavignol             sainte_maure_de_touraine_chez_charles

Hoe maakt u het?

1_  Verse witte geitenkaas Crottin de Chavignol uit de vallei van de Loire of Sainte Maure rauwmelkse zachte geitenkaas

2_  Warm wat olijfolie op in een klein steelpannetje. Voeg er verse thijm, look, roze peper & pezo aan toe. Zorg dat de geitenkaas al even op kamertemperatuur is.

3_ Maak een kruis met je mes in de kaas en giet het mengsel erover. Serveer met toastjes en een lepeltje.

Geitenkaas roze peper

Dit artikel is geplaatst in !nsta, Feest!, Its my Pârty en getagged . Bookmark hier de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *