Wurst!

Zwarte pens, oftwel bloewust, bloempanch, beulingen, boudin noir, black pudding, … overal in België te verkrijgen en daardoor zo veelzijdig in naam en bereidingswijze.

Dit hapje is supersnel klaar en is een warme streling voor het oog 😉

Hoe maakt u het?

  1. Snij de appels in fijne stukjes. Bak in goede boter en bestrooi met suiker om te karamelliseren. Honing kan je ook gebruiken.
  2. Snij de pensen in schijfes van 1 cm. Bak ze kort aan langs beide kanten in boter en/of olijfolie. Haal uit de pan en bak in dezelfde pan de St. Jacobsnootjes kort aan en kruid met peper en zout.
  3. Maak de torentjes en verwen je gasten!

Zwarte pens hapje

Dit artikel is geplaatst in !nsta, Feest!, Its my Pârty, Vlees en getagged , , . Bookmark hier de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *