Kool soepje

Voor u:

// Bloemkoolsoepje met garnituur van -in honing gebakken- bloemkoolroosjes & walnoten + zwarte waterkers & #capucineblad

Hoe maakt u het?

// Stoof 2 zoete ajuinen aan in olijfolie (of boter). Snijd de bloemkool in grove stukken en voeg toe. Laat even kort meebakken en voeg kippenbouillon toe. Begin met minder vocht, kan je later altijd nog wat kan bijvoegen indien de soep te dik is. Beter zo dan omgekeerd! 😀 Voeg wat room toe (gene must), mix en zeef de bloemkoolsoep fijn.

Bak wat crumble (of gehele) van walnoten aan in honing. Voeg als garnituur nog wat bloemkoolroosjes toe (ook lichtjes aangestooft in de pan), zwarte waterkers & capucineblad.

Tip: je mag ook altijd wat look toevoegen / gebruik amandelen ipv walnoten

Bon App!

Bloemkoolsoepje

Dit artikel is geplaatst in !nsta, Feest!, Soep, Winters, Zomers en getagged , , . Bookmark hier de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *