Oh La Vache!

Soms moet het vlug gaan en doe je maar wat met ‘restjes’. Soep, oud brood, kaas, wat toppings,…  meer heb je niet nodig om je maagje te vullen.

Hoe maakt u het?

1/ pompoensoepje zie hier 😉

2/ (oud) brood dik of dun snijden en toasten in voorverwarmde (180°) oven ( of in de pan opbakken met wat olijfolie & look) met de vacherin* kaas,  de pijnboompitten & wat pezo. Gebruik wat **capuniceblad & crumble van mout om af te werken.

* een gewassen-korst kaas, gemaakt van koemelk

** of ook wel Oost-Indische kers genaamd, waarvan je zowel de bloem als de blaadjes kunt opeten. Velen hebben deze kleurige bloemetjes in de tuin staan zonder het te weten 😀

en pssst, hier vind je nog enkele andere toast-ideekes!

Toast met Vacherin

Dit artikel is geplaatst in !nsta, Goesting, Winters en getagged , , , . Bookmark hier de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *